Tanévzáró ünnepléssel

Végre itt a vége…

Évzáró ünnepségünkön köszöntük meg  tanulóink lelkesedését, szorgalmát, tanáraink kitartó munkáját, kiosztottuk az emléklapokat, okleveleket, jutalmakat. 

kép

A diákönkormányzat is kiosztotta a diákság javaslata alapján az Év diákja és Év tanára plaketteket: gratulálunk Máté Brigitta diákunknak, és Jokeszné Szarka Zsófia Ágnes tanárnőnek!

Ez az évzáró kicsit más volt, mint a többi. Busa Andrásné, Zsuzsa néni nyugdíjba vonult 40 év neveléssel, tanítással töltött év után.

zsu

Busa Andrásné (sz.:Fazekas Zsuzsanna) Tapolcán született, általános iskolai tanulmányait még Tapolcán végezte, a középiskolát már Pápán, a Türr István Gimnázium és Óvónőképző Szakközépiskolában 1979-ben. Még az érettségi évében elkötelezte magát a pedagógia, a kisgyermeknevelés mellett, s elhelyezkedett a tapolcai Kertvárosi Óvódában. Az intézményben eltöltött 20 év alatt sok kisgyermeket ismertetett meg dalokkal, versekkel, mesékkel, és készített fel iskolás éveikre. 1999-ben helyezkedett el az akkori szakképző iskolában Diszelben. Tolerancia és magas fokú empátiakészsége segítségére volt abban, hogy az itt tanuló sajátos nevelési igényű tanulókkal is megtalálja aközös hangot, és jó tanár-diák kapcsolatot tudjon kialakítani velük. Kitanulta a Kosárfonó, majd a Fazekas szakmát, megszerezte a felsőfokú Népijáték és kismesterségek oktatója címet. 2011-ben felnőttoktatás keretében megszerezte a Pék szakképesítést, és kibővült szakértelemmel folytatta a Pék és a Sütőipari- és gyorspékségi munkás szakmák gyakorlati oktatását.

Az intézményben eltöltött két évtized alatt több pályázatban vállalt mentori, fejlesztői, szakoktatói, osztályfőnöki feladatokat.

Az évzárón ünnepélyes keretek között vehette át az Emberi Erőforrások Minisztériuma által
munkássága elismeréseként adományozott 

Pedagógus Szolgálati Emlékérmet!

Gratulálunk és boldog nyugdíjas éveket kívánunk!!!

64706870_461971071288215_2283227249031249920_n (1)